Tot ce trebuie sa stii despre zilele fertile

Pentru a ramane insarcina orice femeie ar trebui sa stie care sunt zilele sale fertile si cand are loc ovulatia, aceste momente fiind diferite de la una la alta. Totusi, specialistii sunt de parere ca cele mai mari sanse de a ramane insarcina sunt reprezentate de cinci zile inainte de ovulatie si, bineinteles, ziua ovulatiei. Cu alte cuvinte, femeile au aceasta sansa pret de sase zile in fiecare luna.
Perioada ovulatiei
In primul rand, orice femeie ar trebui sa tina cont de faptul ca ciclurile nu sunt intotdeauna regulate, ceea ce presupune ca pot interveni si schimbari ocazionale, insa pentru a creste considerabil sansele de a ramane insarcinata, alaturi de de calendarul menstruatiei, orice femeie poate sa fie atenta si la semenele oferite de propriul corp.
Diferite semne clare
Asadar, trebuie sa fie cunoscute semnele oferite, precum secretia vaginala alba, care reprezinta, de departe, cel mai cunoscut semn, insa e foarte usor sa fie folosite si teste de ovulatie care functioneaza la fel ca cele de sarcina. De asemenea, se poate apela si la un termometru special prin care se va masura temperatura bazala, iar aceasta ar trebui sa fie cu cateva grade mai ridicata in momentul ovulatiei decat in restul timpului.
Apeleaza la Femibion
Asadar, daca se determina care sunt aceste zile fertile e mult mai usor pentru o femeie sa ramana insarcinata, insa este important sa fie bine pregatite pentru perioada urmatoarea. Sunt foarte multe reguli de care trebuie sa se tina cont insa cu ajutorul Femibion Romania aceasta calatorie e mult mai simpla. Sunt aduse cele mai pretioase sfaturi si informatii ce pot lamuri orice femeie atunci cand are nevoie, insa sunt aduse si suplimentele alimentare necesare pentru ca orice sarcina sa se deruleze in cele mai bune conditii, fara riscuri, probleme si alte surprize neplacute.