Cum vă plac oamenii?

Pe pită? Unși bine cu alifii? Goi? :)

Acu pe bune … Am făcut fără să vreau o clasificare a oamenilor. Unii sunt reci, alții sunt calzi, alții fierbinti, unii călduți și alții reciuți. Sper că știi despre ce vorbesc.

Eu prefer și fac click cel mai bine cu oamenii calzi. Călduții sunt OK. Pe termen scurt pot relaționa fain și cu oamenii fierbinți, dar nu fac casă bună cu oamenii reci, reciuți & co, pentru ca acestia din urma nu stiu nici macar ce-s alea jocuri disney pentru copii , iar mie chiar imi place sa ma joc.

Cum sunt oamenii calzi? Dar fierbinți? Dar .. ai vrea sa fi ca ben 10 , el cum o fi, te-ai jucat?

Ei bine, oamenii reci sunt cei care au prea multe măști, care trebuie să fie mereu de nebiruit, aparent nu suferă și nu greșesc niciodată … nu se dezvăluie.

Oamenii fierbinți pun o tonă de suflet în tot ce fac, ce văd, ce aud … Sunt prea zbuciumați, prea implicați mereu. O durere de măsea devine eveniment național sau o zi gri e o zi neagră pentru ei. Pe de alta parte, fierbințeii pot fi prieteni de milioane, sunt in stare să te ințeleagă, să te asculte, să dea sfaturi bune, să te copleșească cu atenții și măsline. But … ține-te bine când e rândul lor să se plângă și asta poate fi aproape la fiecare întrevedere.

Oamenii calzi, oamenii mei dragi. Sunt echilibrați în general, sunt bucuroși să experimenteze chestii noi, se entuziasmează la frumos. Sunt prezenți. Oamenii calzi sunt oamenii care știu că acum nu e forever, dar acum e cel mai minunat dar. Oamenii pe care dacă îi reîntâlnești după mult timp, legătura se reia instant. Pentru mine, oamenii calzi sunt oamenii cu care mă simt acasă, oriunde in lume aș fi.

Un aspect important și interesant ar fi să vorbesc despre ce “temperatură” avem noi înșine. Asta poate fi puțin mai dificil de determinat, nu putem fi 100% obiectivi. Eu cred ca-s caldă. Pot fi  călduță in unele zile, dar pot fi și reciuță sau fierbinte când sunt stresată, supărată, rănită … Oamenii calzi sunt cei aleși de mine și pentru minunatul fapt că în preajma lor nu pot fi pentru timp lung reciuță sau fierbinte.

Vouă cum vă plac oamenii?