Aranjamente florale

Astazi, despre aranjamente florale.
Potrivite pentru nenumarate ocazii si cu siguranta capabile sa transforme o incapere plicticoasa si anosta intr-una pozitiva si vibranta!
„Aranjamente florale” nu se refera insa numai la ornamentele floristice le unei Sali in care se desfasoara un eveniment, nicidecum. Un aranjament floral putem numi si buchetul coprporate amplasat in mijlocul mesei din sala de conferinta, spre exemplu! Un aranjament floral , putem numi si super buchetul trimis mamei cu ocazia zilei de 8 martie.
Insa daca vorbim despre complexitate, intr-adevar cele mai grandioase si exotice din punct de vedere cromatic si al miresmelor , sunt acele aranjamente florale destinate salilor. Aici ne putem lasa imaginatia sa zburde, pentru ca orice incapere in care se desfasoara un eveniment poate prinde viata , daca este lasata pe mana florarului potrivit!
Ganditi-va l aranjamentul floral al unei Sali de teatru, sau de opera! Aranjamentul floral al unei Sali in care se desfasoara o petrecere de nunta sau botez! Un aranjament floral in care se desfasoara o petrecere de aniversare sau o petrecere de absolvire! Un aranjament al sufrageriei , prin care pur si simplu surprindem pe cineva drag, si exemplele pot continua! Nu puteti gresi cu florile, statisticile ne spun chiar ca barbatii sunt mai amatori cu 23 la suta de flori si plante de birou decat femeile!
Iata ceva de retinut, pentru acel moment in care nu stiti ce cadou sa faceti unui barbat! Desi nu vor recunoaste niciodata , acestia se vor simti maguliti  de primirea unui aranjament floral spectaculos! Fiind barbati totusi, optati pentru aranjamente florale de culori inchise si vii,sau pentru plante in ghiveci dar care sa necesite o atentie minima, totusi! Sa nu uitam ca femeile acorda o atentie mai mare florilor! Ele prefera insa aranjamentele de culori calde si puternic inmiresmate!

Pe curand!