Criza

Toata lumea vorbeste de criza, de ce sa nu vorbim si noi. Poate nu o sa credeti dar si pe John l-a afectat aceasta criza. Tocmai ce am aflat in seara asta ca ne-a fost taiata o rata la Hummer. Sa va explicam ca sa intelegeti.

Inca din primul an am avut un client fidel caruia ii ofeream informatii legate de facultate, iar el ne promitea ca o sa ne plateasca cate o rata pentru viitorul Hummer. Anul acesta a inceput sa se intereseze mai mult decat de obicei de facultate si astfel am ajuns sa fim noi informati de el, iar din aceasta cauza o rata la Hummer s-a dus pe apa Sambetei. Dar John nu a putut sa ramana indiferent acestei situatii, asa ca a luat atitudine si a vorbit cu ursul Papushel. Dupa discutia dintre cei doi prieteni, care a durat cateva minute,  au ajuns la concluzia ca atunci cand Papushel o sa faca primul milion de dolari o sa ne cumpere masina  smileys. Avem si dovada promisiunii asa ca suntem siguri ca se va tine de cuvant fie ca vrea, fie ca nu vrea.

Ca sa continuam in acelasi ton, vrem sa va povestim si de peripetia din seara asta. Am mers impreuna cu R.B. sa ne facem abonament la metrou, iar dupa aceea urma sa iesim undeva, la suc. Cum nu stiam prea multe cafenele, puburi si alte localuri pe la Unirii, am zis sa mergem in Romana ca sigur vom gasi o masa la una din cafenele din zona. Ajunsi in Romana, am mers la avizierul facultatii sa ne luam orarul si apoi la biblioteca sa isi ia R.B. o carte. Orarul este unul foarte urat, avem cursurile si seminariile puse ori de la 7:30 dimineata ori in mijlocul zilei, la ora 4 . O sa fie un semestru interesant. Daca  tot ne aflam in Romana am trecut si pe la locul de munca al Andreei sa o vizitam. Nu am stat mult de vorba cu ea pentru ca trebuia sa mergem la suc cu R.B. si sa ajungem cat mai repede in cartier ca sa platim netul. O sa ne luam revansa fata de ea in acest weekend(abea asteptam smileys).  Am lasat-o pe Andreea sa munceasca si am plecat sa cautam un loc liber pe la una din cafenele din Romana. Bineinteles ca nu am gasit si astfel din Romana am ajuns la Universitate, la E. Pub. Nu o sa zic numele complet al acestui pub pentru ca nu vreau sa ii fac reclama negativa din cauza unui angajat.

Acolo am dat peste un chelner atat de plictisit de viata incat ne venea sa ne ridicam si sa plecam, dar am ramas pentru ca nu mai aveam timp sa cautam un alt pub . Ne-a adus meniul destul de rapid, dar comanda ne-a luat-o dupa vreo 20 de minute. L-am rugat daca poate sa dea muzica mai incet, pentru ca era data la un volum atat de mare incat nu o auzeam pe R.B. care era in fata noastra. El ne-a raspuns cu un sictir “Nu se poate! Este data deja foarte incet si trebuie sa apara si Dj-ul”. Am inghitit in sec si am raspuns “Bine!”. Cand am cerut nota a venit iar dupa vreo 20 de minute, iar pentru acest comportament era sa nu ii lasam nici un bacsis. Intr-un final ne-am indreptat spre casa si am reusit sa ajungem la timp sa platim si netul.

Si uite asa din cauza acelui chelner nu cred ca o sa mai ajungem prea curand in acel pub.