O iubire de vara…

Totul a inceput intr-o seara fierbinte de iunie. Erau doi copii care nu stiau ce inseamna iubirea, dar se simteau foarte atrasi unul de celalalt.

Au stiu ca din acel moment totul se va schimba pentru ei, si ca nu vor mai putea fi ca la inceput. Au stat imbratisati aproape toata seara, dorind sa nu vina clipa in care vor trebui sa plece in casa.

Timpul trecea cu rapiditate pe langa ei, dar ei erau prinsi in vraja acelui moment. Simteau cu inimile le bateau cu putere, voiau sa isi spuna ceva, dar buzele nu ii mai ascultau. Nu stiau ce se va intampla mai departe, dar isi doreau ca acea clipa sa nu dispara odata cu rasaritul lunii. Totul era ca intr-o poveste, ei doi imbratisati, uitandu-se la stele.

Luna rasarise, era timpul sa se intoarca in casa. Dintr-o data totul devenise foarte trist, iar sentimentul care se nascusera in acea seara devenea din ce in ce mai puternic. Mainile lor nu se puteau desprinde una de cealalta, isi doreau sa stea asa o eternitate. Se simteau bine impreuna, de acum o legatura puternica ii lega.

Clipa despartirii se apropia cu pasi repezi. Nu stiau cum sa isi exprime sentimentele in cuvinte, privirele lor spuneau totul. Inainte de a-si da drumul la mani s-au sarutat. A fost un sarut nevinovat, pe care nu il vor uitat niciodata. In acea seara descoperisera iubirea.

Anii au trecut, iar legatura dintre ei s-a racit, dar niciodata nu vor uita acea seara minunata de iunie.